AGF-fans vil droppe Brøndby Stadion

Mange AGF-fans havde en særdeles dårlig oplevelse, da de søndag var til fodbold i Brøndby. Nu vil de boykotte Brøndby Stadion.

Ud over et 2-0 nederlag til AGF rejste mange af klubbens fans hjem med en dårlig oplevelse, da de søndag aften gæstede Brøndby Stadion.

Ved billetsalget skulle Brøndby-fans og AGF-fans stå i samme kø, og det var noget, der skabte problemer.

- Vi skal over bag Faxe-tribunen (hvor Brøndby's fans står, red.). Her skal vi stå i kø med Brøndbyfans og her bliver man svinet til og truet af brøndbytilhængere, siger bestyrelsesmedlem i AGF Fanclub Vibeke Killian til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Også inde på stadion var der ifølge Vibeke Killian problemer. Denne gang var det kontrollørerne som udviste manglende situationsfornemmelse, noget som resulterede i en del tumult midt i 2. halvleg, hvor uskyldige tilskuere blev involveret og en del fans kom lettere til skade.

Derfor søger Vibeke Killian på fanklubbens hjemmeside folk, der med billeder eller andet kan dokumentere begivenhederne. Hun fortæller, at cirka tyve medlemmer af AGF Fanclub ikke længere vil tage turen til Brøndby. Det er typisk fans med børn. Desuden har hun også fået mails fra Brøndby-fans, der er utilfredse med kontrollørerne.

AGF Fanclub vil dog stadigvæk tilbyde busture til Brøndby i fremtiden.

- Det skal vi simpelthen, for det står i vores vedtægter. Jeg har hørt fra mange, at de ikke længere vil tage turen mere. Så det kan hurtigt blive en dårlig forretning, hvis vi skal sende en bus med bare ti mand af sted, siger næstformand i AGF Fanclub, Lisa Kaae Neergaard, til TV 2 | ØSTJYLLAND.