AGF-fan vandt 55.000 kr. på Duncan-mål: Se hans reaktion her

Morten Ravn er nu kun blevet endnu gladere for De Hviie og Morten Duncan Rasmussen

Foto: Facebook / TV 2 Østjylland

Da AGF mandag aften mødte FC Nordsjælland, var der én af hjemmeholdets fans, som var lidt gladere for sejren og især de to Morten Duncan-mål end andre. Morten Ravn vandt nemlig hele 55.000 kr. på fuldtræfferne fra angriberen.

- Jeg har været fan af AGF siden 1985, og er samtidig stor fan af Morten Duncan. Siden han vendte tilbage til klubben, har jeg hver gang spillet 1000 kr. på, at han scorer, fortæller Morten Ravn til tv2oj.dk.

SE REAKTIONEN HER:

Det gjorde han så også mandag, og da første mål gav ham en gevinst på 8500 kroner, valgte han at smide maxbeløbet hos Danske Spil – 5000 kr. – på endnu en scoring fra den skarpe centerforward. Og sådan en kvitterede Duncan som bekendt med.

- En scoring mere fra ham gav odds 11, så jeg vandt altså 55.000 kroner. Min kammerat Bjarke Bekhøj filmede uden mit vidne så min reaktion efter det andet mål. Jeg tænkte overhovedet ikke, men var bare i ekstase, siger Morten Ravn.

Glad på fanens vegne
I videoen ser han da også ovenud glad ud for målet. Faktisk kunne begejstringen og gevinsten have været endnu større. For gambleren spillede faktisk på et tredje Duncan-mål, og i slutfasen ramte AGF-angriberen stolpen.

Læs også Duncan: Vi skulle vise, at vi kunne kæmpe os tilbage

- Jeg smilede bare bagefter, og faktisk kunne jeg nok slet ikke have klaret et mål mere. Det ville have været alt for meget, lyder det fra Morten Ravn.

Morten Duncan selv er glad for at kunne bidrage til den store gevinst.

- Det er altid fedt at have en trofast fan, der følger holdet og en selv. Jeg er glad på hans vegne, siger angriberen til tv2oj.dk

01:19

Se her hvad Morten Duncan sagde efter kampen fredag. 

Luk video