AGF-direktør: 0-7 ændrer ingenting

AGF-direktør, Jacob Nielsen, sætter for første gang ord på det smertefulde 0-7 nederlag til Brøndby

12:51

Det er nok gået de færrestes næser forbi, at AGF i søndags led et makabert 0-7 nederlag til Brøndby.

Men afklapsningen får ikke direktør Jacob Nielsen til at tvivle på, om den sportslige sektor har rammerne til at lykkes.

- Nej, ikke på baggrund af et nederlag på 7-0, og heller ikke selvom det er det største nederlag i klubbens historie. Hvis vi havde vundet 7-0 var jeg heller ikke kommet og sagt, at jeg ville have pengene tilbage og 'nu skal I ikke købe mere ind, for det ser ud til at være fint', siger Jacob Nielsen.

Læs også Efter 0-7-blamagen: Endnu værre dagen efter

- Vi tror på det, vi gør og de rammer, der er stillet an. Det andet er for panisk, og det har man prøvet i rigtig mange klubber i rigtig mange år, også i AGF, og det virker ikke på den lange bane, fortsætter han. 

Ydmygelsen  fra Brøndby gav genklang i hele fodbold-Danmark, og mange stiller spørgsmålstegn ved, om projektet med at genrejse AGF har lidt et alvorligt knæk. Men her slår direktøren koldt vand i blodet.

- Jeg føler mig slet ikke bombet tilbage. Jeg synes det var pinligt, men herregud!

Læs også Glen Riddersholm: Værste oplevelse i min trænerkarriere

- Jeg tror, jeg har været med i 500 kampe i de bedste danske rækker, og jeg har prøvet nogle kampe, der var lige så pinlige, men det er fordi, vi har tabt til hold, der var meget dårligere, siger Jacob Nielsen, inden han kommenterer på den allerede historiske Brøndby-kamp.

- Her møder vi landets pt. bedste fodboldhold, der virkelig har tur i den og vi har en mand i undertal. Jeg ved, der sidder nogen derude, og brækker sig over, jeg siger det, men jeg har prøvet det før. Ikke noget så pinligt, for det var virkelig pinligt. Det kunne have blevet 10-0. Det var pinligt, men sådan er fodbold også.

Du kan høre hele interviewet med Jacob Nielsen i videoen øverst på siden.

Denne uges udgave af Fodbold med Horup kan ses HER - eller den kan høres som podcast ved at klikke HER.