AGF ansætter Allan K. Jepsen

Tidligere udlands-prof bliver ungdomstræner

Foto: AGF

Den tidligere professionelle fodboldspiller Allan K. Jepsen skal fremover være med til at udvikle fremtidens førsteholdsspillere i AGF.

Efter at Allan K. Jepsen afsluttede sin fodboldkarriere i AC Horsens, har han blandt andet forsøgt sig som bager i Skanderborg.

Nu har AGF ansat den 37-årige østjyde til at stå i spidsen for klubbens U17-hold. Han bliver dermed fodboldtræner på fuld tid.

- Hans faglige og menneskelige kompetencer passer perfekt på den profil, vi har været ude efter. Han har stor flair for at lære fra sig, han deler den spillefilosofi, vi gerne vil implementere, og så har vi også vægtet højt, at han har spillererfaring fra absolut højeste niveau, siger AGFs talentchef, Jesper Fredberg, i en pressemeddelelse.

VIDEO: Kurt Kom Forbi Allan K. Jepsen

Allan K. Jepsen begrunder sit valg af AGF med, at han bifalder den spillestil, der fremover skal implementeres i klubben - fra ungdomsholdene til divisionsholdet.

- Det falder i god tråd med den måde, jeg synes, at fodbold skal spilles på - nemlig langs jorden med hurtige pasninger og på et teknisk højt niveau. For mig handler det om at gøre spillerne så dygtige, at de er i stand til at styre en fodboldkamp i kraft af deres fodboldmæssige færdigheder - og ikke kun på grund af deres fysik.

Allan K. Jepsen har blandt andet spillet for den tyske storklub Hamburger SV. I Danmark har han blandt andet været på kontrakt i Horsens, Randers og AaB.