AGF-anfører: - Vi svigtede

De erfarne spillere må tage deres del af ansvaret for nedrykningen, mener AGF-anfører Jesper Sørensen.

Han har hele tiden nægtet at tale om nedrykning, men efter lørdagens 0-1-nederlag i Haderslev til Sønderjyske måtte AGF-anfører Jesper Sørensen se de kolde kendsgerninger i øjnene.

- Vi erfarne spillere må tage vores del af ansvaret for, at det er endt med nedrykning. Vi har ikke formået at tage vores del af ansvaret, og det skal jeg være den første til at beklage, sagde Jesper Sørensen, der pegede på Tobias Grahn, Christer George og Thomas Lindrup som andre rutinerede kræfter, der ikke har slået helt til.

Anføreren har to år tilbage af sin kontrakt, men han ved endnu ikke, om han skal følge holdet ned i den næstbedste række.

- Jeg vil hellere end gerne spille videre i AGF, hvis klubben vil have mig. Jeg har meget store følelser for AGF, men hvis ledelsen hellere vil satse på andre folk, vil jeg ikke stille mig i vejen, sagde Jesper Sørensen. /ritzau/

LÆS OGSÅ:<STRONG><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=14078">AGF-træner: - Jeg fortryder intet (30/4-2006)</A></STRONG><STRONG><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=14072">AGF-nedrykning er en realitet (29/4-2006)</A></STRONG>