Agesen: Vi er rykket tættere sammen

Krisen i Randers FC har rystet spillerne bedre sammen

01:51

1 af 2

I sidste uge kom det frem, at Randers FC' s Jonas Borring har fået fri fra træning på ubestemt tid grundet personlige årsager, og senere blev hele dramaet så rullet ud med Christian Keller som den anden hovedperson.

Konsekvensen blev, at cheftræner Colin Todd rev anførerbindet af Christian Kellers arm, og midtbanemotoren var heller ikke med i Randers-bussen, da kronjyderne kørte til Vestegnen, hvor det blev til et 0-1 nederlag til Brøndby IF i går.

Dramaet mellem Christian Keller, Jonas Borring og sidstnævntes kone har skabt en masse støj på de indre linjer i Randers, men det har også haft den positive effekt, at sammenholdet i truppen er blevet styrket.

Colin Todd: Respekten for Keller er væk

- Vi snakkede om det i bussen, og det er sgu som om, at vi er blevet rystet lidt bedre sammen. Alle folk har stået sammen om det her og vist vores sympati for Jonas (Borring, red.) Men vi har også forholdt os til, at Keller må træne i klubben, så et eller andet sted duer det jo ikke, at vi peger fingre ad hinanden. Jeg synes, vi er rykket lidt tættere sammen i bussen, siger Mads Agesen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Han og holdkammeraterne fik ikke point med hjem fra Brøndby i går, men han hæfter sig ved en udmærket præstation.

Direktøren: Kun træneren der sætter holdet i Randers FC

Mads Agesen fortæller, at situationen allerede er blevet håndteret internt i Randers-truppen, og nu gælder det om at kigge fremad, for allerede onsdag venter der en svær pokalkamp mod FC København i Parken.

- Jo flere dage der går jo bedre for os. Vi har jo også brug for, at det falder til ro, og at klubben, Jonas og Christian finder en løsning. Et eller andet sted er vi sat skakmat i forhold til, hvad vi kan gøre. Vi har jo vores egne personlige holdninger, og dem kom vi ud med i weekenden. Dem har vi snakket igennem nu, og nu har vi bestemt os for at kigge fremad, lyder det fra Mads Agesen.

Se hele interviewet med Mads Agesen i ovenstående video.