Agesen: Ikke fair hvis Masango kommer på banen med det samme

Randers FCs Mads Agesen mener, at Mandla Masango først skal vise sit værd igen, før han er aktuel til kampene

02:49

Mandag vendte Randers FCs kontroversielle sydafrikaner Mandla Masango tilbage på træningsbanen efter en længere periode, hvor han ikke har følt sig klar til det. Truppen byder ham velkommen, men han skal kæmpe sig tilbage.

- Vi fik en kollektiv besked på banen om, at Olafur (cheftræner Olafur Kristjansson, red.) og ham havde holdt et møde, hvor Mandla meldte sig klar til at træne med os igen. Men der er forskel på at give ham chancen og så sætte ham på hold igen. Det vil ikke være fair over for dem, der har leveret, at sætte ham tilbage på banen lige med det samme, siger Mads Agesen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Læs også Masango træner nu med i Randers igen

Forsvarsspilleren mener, at sydafrikaneren først skal vise sit værd igen.

- Det er op til ham at bevise, at han er klar igen og klar til at bidrage, lige så meget som vi gør. Vi så allerede i dag, at han er en dygtig spiller med et unik touch og overblik, men har et stykke vej tilbage både rent fysisk, og fordi andre har grebet chancen, forklarer Mads Agesen.

Masango-sagen er blot den seneste i en række ubehagelige problematikker i den kronjyske klub. Den mest kendte og største var Kone-sagen, og Mads Agesen mener, at truppen er blevet stærkere i modgang.

02:41

Mads Agesen kom i centrum i Randers' kamp fredag mod Lyngby. Han sparkede ifølge tv-billeder en modstander ned. Hør hvad han sagde efter opgøret her. 

Luk video

- Vi har fået sat nogle retningslinjer op, for hvordan man skal opføre sig i en trup, og dem skal Mandla også til at lære nu. Ingen er over holdet, slår Agesen fast.

Samtidig pointerer han, at Randers FC jo har vist i de seneste kampe, at man kan klare sig uden Mandla Masango.  

Du kan se hele interviewet med Mads Agesen øverst på siden.