Afviser ulovlig brug af spiller

Der bliver ingen SIF-sager ved skrivebordet

I weekenden fik AGF en ekstra livline i Superligaen, da nederlaget til Viborg F.F. den 27. april ved skrivebordet blev ændret til en AGF-sejr, fordi Viborg F.F. havde gjort brug af den spiller, der burde have afsonet karantæne i den pågældende kamp.

I forbindelse med den sag nævnte Ekstra Bladet, at Silkeborg-spilleren Frans Dhia Putros muligvis have "misset" en karantænedag i opgøret mod Brønshøj i starten af april.

Men det afviser klubben på sin hjemmeside.

- SIF har fulgt reglerne til punkt og prikke, oplyser Silkeborg IF.

Silkeborg IF tabe det omtalte kamp med 0-1.

Skriverierne har givet en del spekulation blandt Silkeborg IF fans på diverse debatfora, men SIF beroliger alle med, at alt er i sin skønneste orden.

- Frans Dhia Putros er IKKE blevet benyttet ulovligt på noget tidspunkt i løbet af sæsonen af SIF, og SIF-forsvareren har afsonet en spilledags karantæne i løbet af foråret (i 3-2 sejren i Horsens den 27. april), præcist som hans strafpoint tilsagde, skriver klubben på sin hjemmeside.

Silkeborg IF ligger til oprykning til Superligaen, og holdet kan spille sig et skridt nærmere landets bedste række på onsdag, hvor Fredericia gæster Silkeborg.