Afviser at have brudt reglerne

Politianmeldt for at sejle for hurtigt

Mols-Linien er blevet meldt til politiet for at sejle for hurtigt, men rederiet afviser, at det har overtrådt sejladsbestemmelserne.

Det er Søfartsstyrelsen, der har meldt Mols-Linien til politiet for at sejle for hurtigt den 24. juli 2014.

Her forårsagede færgen, ifølge Nordvestnyt, angiveligt, at en kvinde, der gik på stranden på Sjællands Odde, fik ødelagt sit knæ, da en kæmpebølge slog en træbåd ind i hende.

Se: Mols-Linien meldt til politiet

Det har ikke været muligt at få et interview med en repræsentant fra Mols-Linien, men i en skriftlig kommentar til TV 2 | ØSTJYLLAND skriver rederiet:

- I forbindelse med det konkrete anløb til Sjællands Odde den 24. juli 2014 har Søfartsstyrelsen politianmeldt Mols-Linien for overtrædelse af søsikkerhedslovgivningen, hvilket er normal procedure i disse tilfælde. Mols-Linien er ikke enige i, at sejladsbestemmelserne er overtrådt, skriver Mols-Linien og fortsætter:

- Hos Mols-Linien arbejder vi aktivt for at minimere bølgedannelse ved Aarhus og Sjællands Odde og er i dialog med Søfartsstyrelsen om dette. Vi tager Søfartsstyrelsen vurdering til efterretning og afventer politiets afgørelse.

Sagen bliver behandlet i samarbejde mellem Østjyllands Politi og Midt- og Vestsjællands Politi.