Aflyser koncert på NorthSide

Scene står tom, efter at udstyr er strandet i Spanien

De fire medlemmer af When Saints Go Machine tilbragte natten på Hotel Atlantic i Aarhus, mens de håbede på, at deres udstyr dukkede op. Desværre forgæves... Foto: Mogens Engelund

Fans af den danske gruppe When Saints Go Machine går forgæves, hvis de søndag eftermiddag tager opstilling foran den grønne scene på NorthSide Festival i Aarhus.

Bandets medlemmer skulle efter planen have indtaget scenen kl. 13, men koncerten er blevet aflyst, efter at en del af deres udstyr er strandet i Spanien.

When Saints Go Machine spillede torsdag aften på festivalen Sonár i Barcelona og begav sig dagen efter til Danmark. De fire bandmedlemmer kom uden problemer til København, men to kasser med deres udstyr dukkede aldrig op.

Udstyr kan ikke erstattes
Ifølge bandets management er en del af det elektroniske orkesters tekniske udstyr inklusive samplere og harddiske med lyde, som ikke kan erstattes, stadig fanget i den spanske lufthavn.

Derfor er det umuligt at gennemføre koncerten i Aarhus.

- Vi er meget kede af at skulle skuffe alle de folk, der har været med til at arbejde frem til dette show, men mest af alt vores publikum, der havde planlagt at komme forbi festivalen en tidlig søndag for at se showet, siger bandets manager, Lisa Marxen, i en pressemeddelelse fra NorthSide Festival.

Nedenfor kan du se og høre musikvideoen til When Saints Go Machine-nummeret Kelly. Som en lille trøst for dem, der havde håbet at opleve bandet på NorthSide Festival...