Afgjort: Hobro taberdømt mod AGF

Efter flere appeller er der nu kommet en afgørelse i appelsag

Hobro bliver taberdømt 0-3 i en kamp mod AGF, hvor der har været gjort brug af en spiller, Adama Tamboura, med manglende spillercertifikat.

Det har DIF-idrættens Højeste Appelinstans besluttet.

- DIF-idrættens Højeste Appelinstans kan afvise sager, der allerede er behandlet i to instanser. Det har appelinstansen valgt at gøre i denne sag, hvor begrundelserne i de to instanser i DBU-regi overordnet har været den samme, og hvor sagen ikke er anset for at være af principiel karakter, siger Mads Boesen, juridisk sekretær for DIF-idrættens Højeste Appelinstans i en pressemeddelelse.

Hobro vandt i efterårssæsonen en hjemmekamp mod AGF med 2-1 på banen, men efterfølgende viste det sig, at Adama Tamboura, der netop var skiftet fra Randers FC, ikke havde sin spilletilladelse i orden.

Det fik AGF til at nedlægge protest.

Hobro appellerer AGF-afgørelse

AGF fik hurtigt tilkendt de tre point, og Hobros ledelse var også ude i pressen og indrømme, at man havde kvajet sig. Senere vendte Hobro dog på en tallerken og appellerede kendelsen, som nu er blevet behandlet af hele tre instanser.

Pointene er bestemt ikke uvæsentlige for AGF, der blot havde været fem point over nedrykningsstregen, hvis resultatet 2-1 havde stået.

Nu er man i stedet 11 point foran Hobros nedrykningsplads.

Hobro-boss kritiserer AGF efter afgørelse