Ærkerivaler mødes i aften

AGF tager imod Brøndby i vigtig kamp

Sidste gang de to ærkerivaler fra AGF og Brøndby mødte hinanden blev det til en sejr for de hvide, som vandt 5-1 over Brøndby.

Men ingen af holdene har fået den optimale start på sæsonen med henholdsvis to og tre point på Superliga-kontoen. Derfor tror AGFs U21-landsholdsspiller Casper Sloth dog fortsat på holdets offensive spil.

- Vi har arbejdet på vores sammenhæng mellem kæderne, så vores organisation er på plads. Både for at kunne lukke af, men også for at lægge på offensivt. Vi har været foran, men har alligevel tabt kampe. Hvis vi kan finde tilbage til vores gode organisation, så bliver det hele lettere, siger den 20-årige AGF-spiller til AGF.dk.

Opgøret mellem AGF og Brøndby er et klassisk og vigtigt opgør mellem de to ærkerivaler, som for alvor begyndte deres rivalisering i midten af 1980'erne. De to hold har mange gange dystet tæt i toppen af Superligaen, og kampene trækker altid mange tilskuere til.

- Vi slog dem 5-1 sidst, og det kan vi tydeligt huske. Det er gode minder, og dem skal vi finde frem. Vi trænger til en sejr. Jeg synes, vi har spillet nogle okay kampe og så nogle halvdårlige kampe. Samlet set har det dog ikke været godt nok, hverken spillemæssigt eller resultatmæssigt, siger Casper Sloth til AGF.dk.

Kampen begynder klokken 19:00.