Ærgrer sig over nederlag

AGF: Vi kunne have knækket ligaen

AGF havde søndag aften chancen for at skabe afstand til et meget tæt midterfelt i Superligaen, men i stedet tabte aarhusianerne 0-3 på udebane til Brøndby og blev suget midt ind i et hav af midterhold.

Fra nummer tre til nummer 11 i Superligaen er der kun en forskel på sølle tre point.

FC København, AGF og Brøndby har 21 point på en delt tredjeplads, mens FC Nordsjælland har 18 point under nedrykningsstregen. Tre andre hold har også 18 point lige over stregen.

Derfor var det en bitter AGF-målmand Steffen Rasmussen, som gjorde status efter nederlaget og nu kræver en sejr i den næste kamp hjemme mod FC Vestsjælland.

- Det er jo desværre så tæt, som det nu er. Og det kunne vi have ændret på, hvis vi havde vundet. Så havde vi måske knækket det lidt. Så det var ærgerligt.

- Nu har vi en hjemmekamp næste gang, som vi skal have fuldt udbytte af, siger Steffen Rasmussen.

AGF-anføreren var i øvrigt sur over måden, kampen blev afviklet på.

Se: AGF henter norsk landsholdsspiller

Steffen Rasmussen ville have haft frispark ved Brøndbys 1-0-mål, hvor Brøndbys back Riza Durmisi med et blødt indlæg blev målscorer, fordi AGF-keeperen blev generet af Brøndbys Ferhan Hasani, som var offside.

- Det var vanvittigt, at vi tabte 0-3.

- Jeg følte, at der var klart frispark. Jeg blev underløbet i den grad og ryger ned på ryggen fra halvanden meters højde. Jeg havde kun øjne på bolden og var på vej til at gribe den.

- Den havde jeg sikkert grebet, så det var megabittert, at de skulle have sådan et mål. Hvis ikke jeg var blevet skubbet af fire mand, så er det klart, at jeg ville have grebet den, siger han.

Dommer Kenn Hansen valgte også at dømme offside og annullere et mål af Søren Larsen, hvilket var en fejl.

- Vi blev bortdømt i den situation, for han var klart onside. Det er da håbløst, at man ikke kan se sådan noget. Men sådan er det ind imellem.

- Det var bare i den grad udslagsgivende for kampen, både Sørens Larsens mål og den anden situation med mig, mener Steffen Rasmussen.