Ægtepar atter udsat for hærværk mod deres smukke have

Lokalpolitiet i Silkeborg er på bar bund, efter at et ældre ægtepar fra Balle nu for anden gang har fået ødelagt buske i haven

00:23

I slutningen af juli blev haveelskerne Jørn Møller Jensen og Inger Skoudal Larsen, der bor på Ved Hegnet i Balle nær Silkeborg, ramt af deres livs skræk. Parrets have, som er blevet kåret til at være en af Danmarks smukkeste, blev ødelagt af en stadig ukendt gerningsmand, som havde hældt saltsyre udover flere buske og blomster. Nu er den så gal igen.

Denne gang er det gået udover en busk foran huset i den lille by. Igen er det syre, der er brugt som hærværksmiddel og fået områder på busken til at rådne og gå ud.

- Der er en, der vil os det ondt og ikke kan lide vores have. Det er et livsværk, der nu har fået nogle alvorlige skrammer, sagde Jørn Møller Jensen i juli til tv2oj.dk, og nu er han kun blevet endnu mere ulykkelig.

- Det er utroligt frækt. Og det er jo en person, som vil os det meget ondt og ødelægge vores have - og os selv måske, lyder det fra ham nu til Midtjyllands Avis.

01:44

Sådan her lød det fra ægteparret efter den forfærdelige første hændelse i juli. 

Luk video

Selv er han overbevist om, at den skyldige i hvert fald ikke skal findes blandt naboerne på den fredelige villavej, men der er ifølge lokalpolitiet i Silkeborg ikke mange spor at gå efter i hærværkssagen.

Hører gerne fra vidner
- Vi har haft en patrulje ude ved gerningsstedet tidl. i dag, og jeg ved endnu ikke, om deres undersøgelser har givet nogle spor. Men derudover har vi ikke meget at arbejde ud fra, fortæller politiassistent Morten Kjær Andersen til tv2oj.dk.

Ifølge ham har gerningsmanden slået til mellem kl. 18-21 onsdag aften.

- Hvis vidner har set eller bemærket noget mistænkeligt i området, hører vi naturligvis meget gerne fra dem, siger politiassistenten.

02:36

Efter første gang, haven blev raseret, væltede det ind med hjælp til det knuste ægtepar fra Balle. 

Luk video

Afhøringer af ægteparret kan muligvis også bringe nyt, lyder det fra lokalpolitiet. På nuværende tidspunkt ønsker Jørn Møller Jensen og Inger Skoudal Jensen ikke at sige mere til medierne. 

Har du oplysninger i sagen kan Midt- og Vestjyllands Politi kontaktes på tlf. 114.