Advarsel: Spejlglatte veje flere steder i Østjylland

Politi, Vejdirektoratet og DMI advarer om glatte veje i det østjyske

Tirsdag aften mistede en kvindelig bilist herredømmet over sin bil på Genvejen i Aarhus og kørte ind i en modkørende. Foto: Local Eyes

Også i Skejbyparken ved TV2 Østjylland var der rigtig glat tirsdag aften.

1 af 2

Der er virkelig glat på vejene rundt om i Østjylland. Byger med slud og sne har skabt en drilsk situation natten til onsdag og tidligt onsdag morgen, lyder det fra DMI.

- Vejtemperaturerne er tirsdag aften under frysepunktet i hele Østjylland, og når der så kommer byger i nat, bliver det rigtig farligt. For saltvognene er ude at køre, men når der så kommer nedbør, vaskes salten væk, og så fryser vandet. Så skal der saltes igen, sagde den vagthavende hos DMI til TV2 ØSTJYLLAND tirsdag aften.

Læs også Pludselig lå der en bil i hækken: - Det kunne være gået helt galt

Kvinde på hospitalet efter glatføreuheld 

Tirsdag aften skete der et glatføreuheld på Genvejen i Aarhus.

- En 19-årig kvinde mistede herredømmet over sin bil på grund af glat føre og skred over i modsatte vognbane, hvor hun blev ramt af en modkørende. Kvinden er kommet til skade og er på hospitalet, men det er ikke alvorligt, siger Per Bennekov, vagtchef hos Østjyllands Politi, tidligt onsdag morgen.

Især i den sydlige del af regionen melder DMI om stor risiko for glatte veje i morgentrafikken onsdag. Flere kommuner har ligesom Østjyllands Politi også udsendt varsler om glatføre.

Odder, Silkeborg og Aarhus Kommuner advarer om, at det er glat på udsatte strækninger, og hos Vejdirektoratet, der administrerer de store hovedveje, er det især i Odder, at man ser glatte veje.

Østjyllands Politi forsikrer om, at saltningen af vejene er påbegyndt, men man advarer stadig om pletvis meget glatte veje.

Herunder kan du se den østjyske vejrudsigt fra TV2 Vejret for de kommende dage: 

00:59 Luk video