ACH'er tilbage fra hjernerystelse: Lå tre dage i mørkt skab

Det så slemt ud, da Frederik Møller faldt bevistløs til jorden i kampen mod Brøndby, men i dag var backen tilbage på træningsbanen

02:56

I hjemmekampen mod Brøndby i forrige superligarunde blev AC Horsens' Frederik Møller ramt i hovedet af gæsternes Kamil Wilczek og faldt bevidstløs til jorden.

Det så voldsomt ud, og selv husker den unge back heller ikke meget om situationen.

Læs også Horsens-træner om nedrykningsspil: Det bliver vanvittigt

- Jeg husker, vi er bagud 2-0. Og så husker jeg, at jeg ligger inde i fys-rummet på gulvet og mumler en masse underlige ting. Og jeg kan se, at mine forældre og min kæreste er der. Og der er egentlig godt styr på det. Så er jeg lidt væk igen, og så husker jeg, at jeg er på hospitalet, fortæller Frederik Møller til TV 2 | ØSTJYLLAND efter dagens træning. 

Indtil videre har jeg passet rigtig godt på mig selv og ikke haft nogen tilbageslag

Frederik Møller, Horsens-spiller

Her var han for første gang tilbage på træningsbanen sammen med holdkammeraterne. Han deltog dog ikke i selve spillet med bolden, men gennemgik i stedet lidt let løb sammen med den fysiske træner.

- Det var dejligt at være ude på banen igen. De første tre dage lå jeg hjemme i et mørkt skab og havde forbud mod at se tv, kigge på telefonen, læse, alt, fortæller han.

Ramt af en hjernerystelse

Frederik Møller blev ramt af en hjernerystelse, men han har endnu været forskånet for mén. Det eneste, han har mærket, er en enorm træthed, mens hovedpine og svimmelhed slet ikke har været et problem. 

Læs også Stor bet for AC Horsens: Anfører skal opereres

- Lige nu er det perfekt. Men der kan være dårlige dage og gode dage, og lige i dag har jeg en rigtig god dag. Men igen, i eftermiddag kan det være, at reaktionen kommer, fordi jeg måske har presset den for meget. Indtil videre har jeg passet rigtig godt på mig selv og ikke haft nogen tilbageslag. Så det er kun gået én vej indtil nu, og det er rigtig dejligt, siger han.

Nu venter der en landkampspause, og så håber Frederik Møller, at han kan være kampdygtig igen på den anden side.

Det så voldsomt ud, da Frederik Møller måtte bæres fra banen i hjemmekampen mod Brøndby. Foto: Henning Bagger - Scanpix

- Som det gik i dag er det meget, meget realistisk. Men det er svært at sige, hvis man havde forstuvet en ankel kunne man tape den op og tage nogle piller.

Indtil uheldet mod Brøndby havde Frederik Møller spillet samtlige minutter i denne sæsons Superliga.