ACH-kant vil ikke "bitche" over mangel på spilletid

Jeppe Mehl har kun fået 19 minutter på banen i denne sæson. Men det er bare på med arbejdshandskerne i stedet for at brokke sig, mener han

01:53

AC Horsens' Jeppe Mehl forlængede i sommerpausen sin kontrakt med 'De Gule', så den løber frem til sommeren 2018. 

Men sæsonens syv første kampe har indtil videre ikke budt på meget spilletid til den 29-årige kantspiller. Blot 19 minutter er det blevet til, og de kom alle i holdets 1-0 sejr ude over OB i sidste runde.

Læs også Kantspiller forlænger med AC Horsens

- Ja, jeg har selvfølgelig været skuffet. Det er klart, man vil gerne spille, og jeg er selvfølgelig ikke tilfreds med det, men det er ikke andet for end at arbejde videre. Jeg gider ikke sidde og bitche over det, siger Jeppe Mehl, der har fået mulighed for at vise sig frem i DBU Pokalen. 

- Jeg har fået pokalkampene og det handler jo bare for mig om at bevise, at han (cheftræner Bo Henriksen, red.) kan stole på mig.

Jeppe Mehl var ramt at problemer med sin ene ankel i opstarten, og det satte ham et stykke tilbage. Når holdet så samtidig leverer varen på banen, så indrømmer han, at det er svært at brokke sig over de manglende minutter.

Læs også West Ham misforstod AC Horsens under forhandlinger

- Man må sgu tage hatten af for dem, der har spillet indtil videre. De har sgu gjort det sindssygt godt, og sådan er det i det her game; hvis dem, der er inde på banen, de leverer, så er der jo ingen grund til at ændre på det, siger Jeppe Mehl.

Lørdag har han igen mulighed for at få Superliga-minutter i benene, når Horsens skal en tur til Viborg. Den kamp begynder kl. 14:00.

Hør hele interviewet med Jeppe Mehl øverst på síden.

01:58

FMH fangede også Mathias Nielsen til en snak om kampen om pladserne i midterforsvaret.

Luk video