ACH-anfører: Umuligt at forberede sig på nedrykningsspillet

AC Horsens er nu endegyldigt sikker på at skulle spille nedrykningsspil. Det er en helt ny struktur, og derfor er det svært at forberede sig på det

01:43

Med søndagens 2-0 nederlag til Brøndby forsvandt AC Horsens' teoretiske mulighed for at slutte i Top 6.

Mesterskabsspillet har dog aldrig været et tema for horsensianerne, og derfor har holdet hele sæsonen haft nedrykningsspillet i tankerne. 

Læs også Brøndby sendte AC Horsens i nedrykningsspillet

- Vi har prøvet at gå og forberede os på det hele tiden, men nu når vi nærmer os, så er det lidt svært at tage stilling til, når vi ikke aner, hvem vi kommer i gruppe med og det hele er meget tæt. Der er en masse forvirring lige nu, så vi prøver at holde det lidt på afstand og vente til det er afgjort, sagde anføreren efter kampen, sagde anfører Mathias Nielsen efter kampen til Fodbold med Horup.

 - Det er meget forvirrende, når vi ikke aner, hvad der kommer til at ske. Så man kan ikke rigtigt forberede sig på de her ting. Men det kan jo selvfølgelig også være meget spændende, når man bare bliver kastet ud i det. 

Læs også Sådan er den nye Superliga-struktur

Slutspillet begynder søndag

På søndag venter den sidste runde i Superligaens grundspil. Her skal Horsens en tur til Esbjerg, som meget vel kan blive en af modstanderne i nedrykningsspillet. 

Og derfor begynder AC Horsens slutspil reelt allerede i denne weekend.

- Det gør det helt bestemt. Det er en kamp, der er altafgørende. Også i forhold til at komme rigtigt ind i det nedrykningsspil, så det er helt klart en kamp vi skal være klar til, siger Mathias Nielsen. 

02:32

"Jeg glæder mig som et lille barn til det slutspil!" - Hør Bo Henriksens tanker om det fortstående nedrykningsspil her.

Luk video