AC Horsens taber i Haderslev og smider sjetteplads

De gulblusede østjyder gæstede SønderjyskEs hjemmebane søndag, og det blev en trist oplevelse

Foto: Frank Cilius - Scanpix

Foto: Frank Cilius - Scanpix

Foto: Frank Cilius - Scanpix

1 af 3

Der var chancer i begge ender, men SønderjyskE havde de største og de fleste. To af dem blev omsat til mål, da sønderjyderne tog imod AC Horsens. 2-0 endte opgøret, og dermed overhaler SønderjyskE dagens modstander i tabellen.

SønderjyskE kom bedst ud og var i startfasen flere gange farlige og overrumplede Horsens-defensiven. Efter 11 minutters spil kom værterne da også fortjent foran. Mikael Uhre oversprintede de gules midterforsvar og scorede fladt.

Læs også AC Horsens har fundet fængslende trøjesponsor

Spillet bølgede frem og tilbage i den resterende del af 1. halvleg, og mest af alt var det meget intenst og duelpræget. I alt blev der da også givet hele ni advarsler i kampen.

Stillingen ved pausen var 1-0 til SønderjyskE, men Horsens var skam langt fra uden muligheder for point. Især på dødbolde – som altid – var gæsterne farlige.

2. halvleg blev mindst lige så dramatisk som de første 45 minutter. Meget spil foregik på midten af banen, men der blev stadig skabt chancer i begge ender. Efter godt 70 minutters spil kom afgørelsen.

Horsens-bænken med cheftræner Bo Henriksen og assistenten Niels Lodberg var flere gange i kampen utilfredse med dagens dommer. Til slut i opgøret blev Niels Lodberg bortvist for højlydte prostester.  Foto: Frank Cilius - Scanpix

Marcel Rømer udnyttede et lidt passivt Horsens-forsvar og scorede til slutresulatet 2-0.

Nederlaget betyder, at AC Horsens mister pladsen i den bedste halvdel af superligaen til netop SønderjyskE, der nu indtager den slutspilsgivende sjetteplads.