AC Horsens-profil indrømmer: Der var klart straffe

Foto: Reese Photography

Lyngby har fået en glimrende start på tilværelsen i Alka Superligaen, og fredag aften var de kongeblå tæt på at forlade banen for femte gang i træk uden nederlag.

Men det blev der lavet om på i slutminutterne, da Kjartan Finnbogason dukkede op ved bageste stolpe og sikrede AC Horsens en sejr på 2-1. 

Læs også Sent mål sikrer Horsens første sejr i sæsonen

Scoringen faldt få sekunder efter, at Lyngbys Jesper Christjansen væltede omkuld i Horsens-feltet og appellerede for straffespark. Men dommerens fløjte forblev tavs. 

04:51

Målscorer Kim Aabech har det fint med den mindre opmærksomhed i AC Horsens sammenlignet med den tidligere arbejdsgiver AGF. 

Luk video

- Vi blev snydt i den situation. Der var kæmpe straffespark, siger Jesper Christjansen.

- Jeg ser egentlig ikke ham, der begår straffesparket, men jeg kan mærke, at mit venstre ben bliver sparket væk under mig. 

Læs også Horsens-træner efter første sejr: En kæmpe forløsning

- Som jeg sagde til dommeren, så er der ingen grund til, at jeg skulle lade mig falde. Jeg var alene med målmanden i det lille felt. Det kostede os sejren.

AC Horsens-anfører Mathias Nielsen var heller ikke bleg for at indrømme, at Lyngby blev snydt i situationen.

- Der var klokkeklart straffespark. Jeg stoppede helt op og ventede egentlig bare på, at han ville fløjte. Men det skete ikke, og det skal vi være lykkelige for. Vi var meget heldige i den situation, siger Mathias Nielsen.

Læs også Randers FC brænder straffe og må nøjes med uafgjort

 Ifølge Jesper Christjansen var det som at få en kniv i ryggen, at AC Horsens scorede på det efterfølgende angreb.

- Det havde været fortjent, hvis vi havde vundet kampen. Vi spillede meget bedre end dem, og i store perioder af kampen splittede vi dem fra hinanden. Vi kom frem til en del chancer, men den sidste skarphed manglede i dag.

- Jeg tror aldrig, at jeg har været så skuffet over at tabe en kamp. Det er i hvert fald meget lang tid siden, siger Jesper Christjansen.

Lyngby får mulighed for at tage revanche på næste fredag, når de får besøg af lokalrivalerne fra FC Nordsjælland