AC Horsens med ny 'fangedragt'

Fængslet i Horsens bliver ny sponsor i byens fodboldklub

Fængselsmuseet i Horsens og AC Horsens har indgået et samarbejde, der betyder, at Fængslet kommer på maven af klubbens udebanetrøjer.

Og det er nok ikke tilfældigt, at udebanetrøjen bliver stribet i farverne sort og hvid, som var det en stribet fangedragt. (Du kan se et billede af den nye trøje øverst i artiklen)

- Fængslet og AC Horsens er to kulturfyrtårne, der nu går sammen om at brande Horsens i hele Danmark. Det sker ved, at Fængslet kommer på maven af vores spillertrøjer på udebane, der i næste sæson bliver en sort og hvidstribet udgave, som tydeligt leger med ideen om en stribet fangedragt. Dette vil være en helt anderledes type af branding af både Fængslet, AC Horsens og byen Horsens, så vi er rigtig glade for at samarbejdet er faldet på plads, siger Søren Jochumsen fra AC Horsens til klubbens hjemmeside.

I fængselsmuseet er de glade for, at AC Horsens kontaktede dem med ideen.

- Det var godt set af AC Horsens at henvende sig til os omkring dette unikke samarbejde. Fængslet ser altid mulighederne i projekter, der profilerer Fængslet på en anderledes og skæv måde rundt i det danske land, siger Claus Pettersson, som er chef for Fængslet.

Den nye spillertrøje vil snarest blive sat til salg, så fans kan nå at købe den, inden det igen går løs i 1. division.

AC Horsens møder i første runde af den kommende sæson i landets næstbedste række Næstved på udebane den 26. juli.