AC Horsens klar med kontrakt-forlængelse til Bo Henriksen

Den populære manager skal nærmest bare takke ja til tilbuddet, så får han kontrakten forlænget. Klubben er i vert fald yderst tilfredse med arbejdet

01:51

Står det til AC Horsens-direktør Kristian Nielsen (t.v.), så får Bo Henriksen meget snart forlænget sin kontrakt, så han også er manager for De Gule, når den nuværende kontrakt udløber i sommeren 2019.

AC Horsens hentede i sommeren 2014 Bo Henriksen til klubben som ny cheftræner, efter en lang række gode præstationer med Hvepsene fra Brønshøj.

Præstationerne er fortsat i Horsens. Titlen som cheftræner er skiftet ud med manager, og De Gule ligger i skrivende stund på 8.-pladsen i Superligaen - ét point fra top 6.

Bo har jo gjort det helt fantastisk i de tre-et-halvt-år, han har været her. Og det arbejde har vi selvfølgelig en tro på og forhåbning om, at det kan fortsætte rigtig mange år fremover.

Kristian Nielsen, direktør, AC Horsens

Derfor er ledelsen på CASA Arena ikke overraskende glade for Bo Henriksens arbejde, endda så glade, at de allerede nu er klar til at forlænge den kontrakt, der udløber i sommeren 2019.

- Det er helt klart det, vi sigter efter, lyder det fra direktør Kristian Nielsen i tirsdagens udgave af Fodbold med Horup.

- Det er noget af det, vi lige så stille går og snakker om. Lad os nu lige koncentrere os om de her sidste kampe, og så tager vi sådan nogle snakke, når der er lidt mere ro på. 

- Hvis det står til dig, og pengene passer og så videre, så er du klar til at forlænge?, spørger Nick Horup.

- Det er vi. Det er vi. Vi er meget positive i forhold til Bo Henriksen. Det skal der ikke være nogen tvivl om.

- Bo har jo gjort det helt fantastisk i de tre-et-halvt-år, han har været her. Og det arbejde, har vi selvfølgelig en tro på og forhåbning om, at det kan fortsætte rigtig mange år fremover.

Se hele ugens udgave af Fodbold med Horup herunder. Denne gang var alle de østjyske direktører i studiet, hvor det blev til en ekstra lang og livlig fodbolddebat.