AC Horsens: Ikke i mål endnu

- Brøndby rykker ned på torsdag

AC Horsens vandt mandag 2-0 hjemme over Silkeborg, og dermed overhalede østjyderne Brøndby, som dumpede ned på næstsidstepladsen - et point efter AC Horsens.

Torsdag spiller AC Horsens ude mod Sønderjyske, og Brøndby har hjemmebane mod sidste års mestre fra FC Nordsjælland. Og herefter er det ifølge AC Horsens-træner Johnny Mølby nat med Brøndby.

- Vi har et godt tag på Sønderjyske, så der tror jeg, vi vinder. Og jeg tror, at Brøndby får meget svært ved at få point mod Nordsjælland, sagde Johnny Mølby efter kampen til TV3 Sport 1.

- Under et ekstremt pres

Det vil være første gang nogensinde, Brøndby rykker ud af landets bedste række, hvis forstadskøbenhavnerne rykker ud. De har været med siden 1982 og har vundet ti mesterskaber undervejs.

- De er under ekstremt pres. De har fået nogle point, men de får det vanskeligt på torsdag, forudser Johnny Mølby.

Om mandagens sejr sagde AC Horsens-træneren.

- Vi vidste, der var meget på spil, og at vi kunne sige farvel til Silkeborg og komme over Brøndby med en sejr. Vi kontrollerer kampen i 90 minutter, vi fik sejren, og det glæder vi os over, men vi skal også huske, at vi ikke er i mål endnu, sagde Johnny Mølby.

Skulle det ikke gå, som han forudser, så venter der et kæmpe-nedrykningsgys i sidste runde, hvor Brøndby kommer på besøg i Horsens.