AC Horsens henter ny målmand

Den nye målmand skal tage kampen op mod Nicklas Dannevang

Foto: AC Horsens

AC Horsens har hentet ny målmand, det er polakken Patryk Wolanski, der har fået kontrakt i klubben året ud. Den 25-årige Polak har tidligere spillet i danske klubber, herunder FC Midtjylland og Vejle.

- Vi glæder os til at se Patryk. Vi har fået mange fine referencer på ham og jeg glæder mig meget til at se de kvaliteter han har. Han har et stort potentiale og jeg er utrolig glad for at have afklaret målmandssituationen i klubben. Vi har nu rigtig gode målmand og Patryk skal nu ind og tage kampen op med Nicklas Dannevang, som stod en rigtig god kamp i går imod OB, siger Bo Henriksen til klubbens hjemmeside. 

Læs også AC Horsens jagter to forstærkninger

Horsens har fået en fantastisk start på sæsonen. Klubben har blandt andet vundet de sidste to kampe, og polakken håber, at han kan være med til at videreføre den gode form. 

- Horsens viste stor interesse for at få mig og jeg glæder mig bare til at vise, hvad jeg har af kvaliteter, så jeg kan hjælpe klubben med at bygge videre på den gode sæsonstart, siger Patryk Wolanski  til klubbens hjemmeside.