AC Horsens' bødekasse: Diktator Mehl bestemmer

'De Gule' er ikke særligt gode til at komme til tiden, og så hersker der nærmest et diktatur under bødekassemester Jeppe Mehl

02:09

1 af 2

Kim Aabech har præsteret at komme næsten 45 minutter for sent til træning. Det koster 499 kroner. Og der er ingen nåde under bødekassemester i AC Horsens, Jeppe Mehl.

Og selvom man er næstformand i bødekasseudvalget, så kan man stadig få en bøde af diktator Mehl. Det har Mikkel Jespersen måttet sande.

- Mikkel Jespersen han har fået en bøde for usportslig optræden, hvor han egentlig bare var pisseirriterende. Så der fik han en 'diverse'-bøde, lyder det fra Jeppe Mehl.

Læs også 500 kr. for at tisse i badet: Her er klubbernes bødekasser

I AC Horsens har man også en såkaldt 'skjorte-torsdag' og 'cap-torsdag',  hvilket vil sige, at hvis man glemmer at tage skjorte eller kasket på hver anden torsdag, så bliver man straffet med en bøde på 100kr.

Og endeligt må man heller ikke slå en prut inde hos fysioterapeuten Minna. Hvis man alligevel gør det, så slipper man trods alt kun med at lægge 25 kroner i bødekassen.

I videoen øverst kan du se Jacob Berthelsen og Jeppe Mehl fortælle meget mere om bødekassen, og herunder kan du se listen over de forskellige bødetakster i AC Horsens:

 

Her kan du se, hvordan bødetaksterne er i AGF, Randers FC og Silkeborg IF!