Åbner Royal Copenhagen

Det kongelige porcelæn kommer til byen

Nu behøvere aarhusianerne ikke rejse langt for at få fingre i det kongelige, musselmalede porcelæn.

Torsdag åbner Royal Copenhagen deres første konceptbutik uden for København og klokken 16 klippes det blå bånd til de nye lokaler på Store Torv i Aarhus.

Ifølge en pressemeddelelse har det verdensberømte porcelæn ventet med at etablere sig i Aarhus indtil den helt rigtige timing og lokation bød sig.

- Aarhus emmer af leben og har et pulserende kulturliv i international klasse. Byen formår derfor at tiltrække mange besøgende fra hele Danmark og turister fra hele verden. Ikke mindst på grund af sin stærke kulturelle profil og betydningsfulde institutioner, siger Mads Ryder, der er administrerende direktør hos Royal Copenhagen.

Erfaringer fra København viser, at en konceptbutik øger salget hos de øvrige forhandlere af porcelænsvarer fra Royal Copenhagen. Derfor forventer Royal Copenhagen at den øgede opmærksomhed vil få aarhusianerne til at købe mere af det kongelige porcelæn.

- Med vores nye butik på Store Torv tilbyder vi vores aarhusianske kunder og byens mange turister en spændende og inspirerende oplevelse i en professionel ramme og atmosfære. Vi glæder os over, at Royal Copenhagen nu også bliver en synlig markør i det stemningsfulde handelsliv i Aarhus, siger Mads Ryder.

Torsdag, fredag og lørdag kan de besøgende prøve kræfter med det gamle håndværk og male deres helt egen Mega Mussel tallerken i butikken.