Aastrup: Ikke overrasket

Michael Aastrup Jensen (V) fra Randers er ærgerlig over, at det ikke blev til en ministerpost til ham. Men han er ikke overrasket

Det kom ikke som nogen overraskelse for Venstres Michael Aastrup Jensen, at han ikke er på det nyudnævnte ministerhold.

Venstremanden fra Randers var ellers spået en ministerpost, men det blev det altså ikke til:

- Jeg har da selvfølgelig bemærket, at såkaldte eksperter havde sat mig på forskellige ministerlister før valget, og det er jeg selvfølgelig glad nok for, at de nævner mit navn en gang i mellem. Jeg må indrømme, at jeg er ikke så overrasket, som de såkaldte eksperter åbenbart er, siger Michael Aastrup Jensen til tv2oj.dk.

Se også: Aastrup fik ikke ministerpost

Han mener, at årsagen til, at han ikke er blevet minister, blandt andet er, at han ikke fik så godt et valg, som han har haft før:

- Det har desværre en konsekvens - at så får man lidt mindre position i forhold til de forskellige poster.

Michael Aastrup Jensen er ærgerlig over, at det ikke blev til en ministerpost, men nu går jagten så ind på en ordførerpost:

Se også: Ministerpost til Troels Lund

- Det er jeg selvfølgelig ked af, men sådan er nu verden, og derfor er jeg stensikker på, at der er nogle andre gode poster, som jeg kan få til gavn for at arbejde for Østjylland, siger han.

Hvilken ordførerpost han vil gå efter, vil han dog ikke ud med:

- Det holder jeg helt for mig selv. Belært af dyrkøbt erfaring, at man skal passe meget på med at være alt for åbenmundet i sådan en proces.