Aarhusiansk triumf: Peter "Inzta" videre til DM-finale

Peter "Inzta" Kragelund og resten af Singularioty vandt lørdagens Counter-Strike turnering i Aarhus og skal nu kæmpe om guld ved DM

24-årige Peter "Inzta" Kragelund fra Aarhus er holdkaptajn for Singularioty.

Peter "Inzta" Kragelund og resten af Singularioty kom lørdag et skridt nærmere DM-titlen i computerspillet Counter-Strike.

Holdet sejrede ved turneringen i Aarhus, og dermed har Singularioty kvalificeret sig til næste måneds DM-finale i København. Det er første gang nogensinde, at der spilles om et officielt danmarksmesterskab i Counter-Strike. 

Læs også DM i Counter-Strike: Inzta drømmer om at vinde titel

- Det er fedt, at vi er gået videre. Det er et mål, vi har arbejdet meget på at nå, så det er skønt, at det lykkedes, siger Peter "Inzta" Kragelund, Singulariotys holdkaptajn. 

Finalen blev spillet lørdag aften, og sejren blev ikke fejret med en vild bytur efterfølgende.

Lørdagens turnering blev spillet i den gamle stadionhal i Aarhus.

- Vi var ret trætte efter at have været i hallen i mange timer, så vi fejrede det med en bette øl, siger den 24-årige aarhusianer.

Holdet holder en pause

Singularioty er i øjeblikket placeret som det syvende bedste hold i Danmark.

Læs også Bekymret far: Spiller min søn sin barndom væk?

- Vi tager selvfølgelig til DM for at vinde, men vi skal også være realistiske. Vores mål er i løbet af de kommende måneder at vende tilbage i top fem, hvor vi tidligere har været, og vi håber, at vores deltagelse i finalen kan bidrage til at nå det mål, siger Peter "Inzta" Kragelund.

De kommende dage holder han og resten af holdet pause for at fokusere på nogle eksamener, men derefter går forberedelserne til finalen i gang.

- Så går vi gang med at nærstudere de andre hold, der deltager, siger Peter "Inzta" Kragelund.

02:13

VIDEO: I år holdes det første DM i computerspillet Counter-Strike. Lørdag blev der dystet i Aarhus, og her var Peter "Inzta" Kragelund i aktion. Mød ham i dette tv-indslag.

Luk video