Aarhusianer genvinder VM-bronze i duatlon

Flot placering til østjysk løber

Susanne Svendsen fra Aarhus 1900 Triathlon vandt bronzemedaljen ved årets udgave af VM i duatlon. Løbet blev, ligesom sidste år, afholdt i Schweiz og bestod af 10 kilometer løb, 150 kilometer på cyklen og så 30 kilometers løb igen. 

Susanne Svendsen havde ellers døjet med en skade det meste af sommeren, og hun var derfor ikke sikker på, at hun kunne slutte i top tre for andet år i træk.

- Jeg var forholdsvist rolig inden ræset, da jeg på grund af skaden ikke havde de store forventninger, det var måske en god ting i sidste ende, siger Susanne Svendsen i en pressemeddelelse. 

Læs også Aarhusianere forsvarer de rød-hvide farver til VM i duatlon

Efter de første ti kilometers løb var gennemført, lå Susanne Svendsen nummer tre, cirka halvandet minut efter de førende. 

På cyklen gik det ikke helt så hurtigt for østjyden, som måtte se sig overhalet, inden hun på de sidste 30 kilometers løb igen kunne genvinde podieplaceringen og hive medaljen hjem.

- Jeg er ekstatisk og glad og skal nu nyde medaljen lidt inden jeg skal i gang med træningen igen, siger Susanne Svendsen.