Aarhus vil vise sig som en åben by

Caféer, restauranter og butikker holder åbent 31. marts

Byens caféer, restauranter og butikker er enige om at holde åbent som normalt lørdag 31. marts, hvor Danish Defence League og Aarhus for Mangfoldighed har varslet demonstrationer i Aarhus. 
 
De varslede demonstrationer har ellers fået flere bekymrede forretningsdrivende og restauratører til at overveje, om de helt skulle lukke ned d. 31. marts.

I en pressemeddelelse i dag skriver Restauratørnetværket og Aarhus City Forening, at "de har fuld tillid til, at politiet sørger for afvikling af demonstrationerne på bedst mulig måde"  og at de derfor holder åbent som normalt.

Borgmester Jacob Bundsgaard glæder sig over, at byen står samlet forud for de varslede demonstrationer.
 
- Det glæder mig at se, at restauratørerne og butikkerne i Aarhus står samlet d. 31. marts og klart signalerer, at byens liv vil være uforandret trods de varslede demonstrationer. Aarhus er en åben by - det gælder også 31. marts. Jeg opfordrer til, at byens borgere og gæster benytter byens tilbud helt som vanligt, og samtidig understreger jeg, at vi alle har ansvar for et trygt og godt liv i byen, især hvis der kan være optræk til problemer.

Østjyllands Politi vurderer, at omkring 2.500 mennesker vil møde op til demonstrationerne.