Aarhus som feriedestination

Flere og flere vælger den jyske hovedstad til

Foto: VisitAarhus

Tallene taler sit tydelige sprog: Flere og flere udlændinge vælger Aarhus til, når familien beslutter sig for årets feriedestination.

Opgørelsen for antal overnatninger på hoteller og campingpladser er netop landet og den viser, at den jyske hovedstad har en fremgang i antal overnatninger set på de sidste 12 måneder på 33.000 svarende til 6 procent, mens tallet for overnatninger blandt udenlandske gæster er steget med hele 12 procent.

- De positive tal fortæller os, at omverdenen for alvor er ved at få øjnene op for de mange muligheder, der er for at holde ferie eller at tage et citybreak i Aarhus, siger Peer H. Kristensen, direktør hos VisitAarhus i en pressemeddelelse.

- Aarhus er i høj grad konkurrencedygtig med andre byer, når det gælder byens store tilbud af kulturoplevelser, shoppingmuligheder, gourmet og aktive oplevelser.

Ifølge VisitAarhus' direktør vil der i 2014 også være mange gode grunde til at tage et smut til smilets by. Blandt andet åbner det nye Moesgaard Museum til efteråret, og Den Gamle By udvider fortsat.