- Aarhus skal på dagsordenen

Konservativ byrådsmedlem vil sende opfordring til det nye folketing

Det er på tide, at der bliver sat handling bag ordene. Sådan lyder det fra det aarhusianske byrådsmedlem Marc Perera Christensen (K).

Han deltager mandag morgen i et magistratsmøde i Aarhus Kommune, og her vil han foreslå blandt andet borgmester Jacob Bundgsaard og de fem rådmænd, at kommunen sender et åbent brev af sted til Christiansborg.

I brevet skal der lyde en opfordring til Folketingets medlemmer - både de gamle og nye - om at huske Aarhus og Østjylland.

Nogle af emnerne skal eksempelvis være udvidelsen af motorvej E45, Kattegat-forbindelsen og øget engagement i den europæiske kulturhovedstad, fortæller Marc Perera Christensen til tv2oj.dk:

- Det er for at få Aarhus på dagsordenen. Der er blevet lovet så meget, så nu er det på tide, at de holder, hvad de lover.

Ifølge Marc Perera Christensen handler det om at være blandt de første til at præge det nye folketing. Budskabet er klart:

- Vi vil komme rendende fra nu af og indtil I træffer rigtige beslutninger, siger han.

Også områder som vækst og udflytning af statslige arbejdspladser til provinsen vil være nogle af emnerne i et eventuelt brev, hvis det står til det konservative byrådsmedlem.