Aarhus Lufthavn mister rute: Det er dødærgerligt

Krise hos en SAS-underleverandør koster en afgang mellem Aarhus og Stockholm

Aarhus Lufthavn får en træls julegave, når deres rute mellem Aarhus og Arlanda-lufthavnen i Stockholm lukker fra den 22. december.

Det sker, fordi selskabet Jet Time er ramt af massive nedskæringer. Og det var Jet Time, der som underleverandør opererede ruten for SAS. 

Læs også SAS dropper Mallorca-rute fra Aarhus Lufthavn

- Det er dødærgerligt, for det er en rute i en opstartsfase. Det er mere eller mindre den, der har båret vores udenrigsvækst i år, og derfor er det også ekstra ærgerligt. Men det er en del af gamet. For nogle år siden, da Cimber Sterling gik konkurs, fik vi en på goddagen, men det må man videre fra, siger direktør i Aarhus Lufthavn Peter Høgsberg til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Han hæfter sig ved, at det stadig er muligt at komme direkte fra Aarhus til Stockholm – både morgen og aften. Det er med en British Airways-rute, der flyver til den anden Stockholm-lufthavn Bromma.

Lukningen af ruten bliver kaldt midlertidig, men SAS kan ikke garantere, at ruten bliver genåbnet på noget tidspunkt, skriver Check-In.dk. 

01:18

VIDEO: I oktober var der bombetrussel mod  Aarhus Lufthavn. Se et interview med direktør Peter Høgsberg i den forbindelse. 

Luk video