Aarhus-løb udlover dusør på 10.000 kr.

Jan Magnussens Le Mans-dragt blev stjålet ved maj-løbet i Aarhus

Classic Race Aarhus udlover nu en dusør på 10.000 kr. for tip, der kan føre frem til en dyr og meget speciel dragt, der blev båret af Jan Magnussen da han vandt Le Mans.

Køredragten blev stjålet tilbage i maj måned under racefestivalen Classic Race Aarhus. Racefestivalen havde lånt den specielle køredragt af den nuværende ejer til en udstilling i forbindelse med løbet i maj måned tidligere på året.

- Den forsvandt fra vores udstilling ved løbet. Der er simpelthen en, der har taget den af den gine, den hang på. Siden har vi forsøgt at finde den - uden held, og det er derfor, at vi nu udlover en dusør, siger Frederik Roland, der er pressechef hos Classic Race Aarhus, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Classic Race Aarhus har en ny leder klar

Den nuværende ejer af køredragten oplyser, at den repræsenterer en værdi på op mod 100.000 kr.

-Vi er desværre nået til et punkt, hvor vi er nødt til at erstatte dragten, hvis ikke den dukker op. Og da vi er en velgørende organisation, så er der desværre kun et sted at hente pengene til at erstatte den. Og det er meget ærgerligt. Desuden er dragten jo et klenodie, som man ikke bare kan erstatte med penge, siger Frederik Roland.

Classic Race Aarhus donerer hvert år et større beløb til at skabe bedre sikkerhed for børn i trafikken, og en erstatning vil derfor tages fra den donation.

Classic Race Aarhus lover frit lejde til den, der afleverer kørerdragten eller kommer med et tip, der kan føre frem til den værdifulde dragt.

Dragten kan indleveres eller sendes til Classic Race Aarhus, Rudolfgårdsvej 7, 8260 Viby J.

auh

playNy covid-bemanding betyder aflyste operationer

COVID-19 corona test forum horsens

Se tallene: Så mange nye er smittede i din kommune

AUH Danmarks bedste

play Universitetshospital opgraderer: Fast bemanding til covid-patienter

Coronatest Region Midt 20.08.2020

Corona-opdatering: 1603 nye smittede med coronavirus

efterlysning_roveri_randers (1)

15-årig overfaldet: Nu efterlyser politiet mistænkt for røveri

Retten i Aarhus

26-årig fængslet for overfald på svenskere foran legeland