Århus Håndbold hiver talent op på førsteholdet

18-årige Mathias Møller har skrevet en treårig kontrakt med Århus Håndbold gældende fra sommeren 2017

Arkivfoto af Århus Håndbold efter sejr. Foto: Axel Schütt - Scanpix

De seneste tre år har 18-årige Mathias Møller været fast inventar på Århus Håndbolds U18-hold, men nu er tiden kommet til, at den unge mand skal have større udfordringer.

Fra sommeren 2017 har han skrevet under på en kontrakt med Århus Håndbold gældende i tre år, og herfra skal han spille på førsteholdet. 

Læs også Århus Håndbold forstærker sig på Fyn

- Jeg glæder mig til at spille med ligaholdet fra næste sæson, og jeg ser frem til at mærke niveauforskellen. Det bliver nogle lidt tungere drenge, jeg skal op at kæmpe med, men jeg er klar til at tage udfordringen op. Der bliver altid gået til den, når jeg har trænet sammen med ligaholdet. Spillerne er meget rutinerede og har prøvet flere ting på banen, hvilket er meget lærerigt for mig, siger Mathias Møller i en pressemeddelelse.

Den unge playmaker er skadet i øjeblikket, men forventer at være tilbage på banen i januar.

- Mathias er et af de største talenter i sin årgang, som har vist sine kvaliteter frem på Århus Håndbolds U18-hold og på U18-landsholdet. (…) Mathias er en seriøs ung mand, der gerne vil nå langt med sin håndboldkarriere. Han er en kompromisløs spiller, der søger direkte mod mål og går all in i duellerne. Vi har allerede set hans kvaliteter til træning, hvor han har deltaget det meste af efteråret, indtil han blev skadet, siger direktør Jan Nielsen i pressmeddelelsen.