Århus Håndbold forstærker sig på Fyn

Tobias Møller skifter næste sæson GOG ud med Århus Håndbold. Han drømmer om at vinde DM med sin nye klub

Tobias Møller i aktion for Aalborg Håndbold for år tilbage. Foto: Henning Bagger - Scanpix

Århus Håndbold har været en tur på Fyn for at finde forstærkning til næste sæson. Med hjem har aarhusianerne Tobias Møllers underskrift.

Det betyder, at den 26-årige venstrefløj, der i en årrække har spillet for GOG, tørner ud for Århus Håndbold efter sommerferien. Kontrakten gælder to år. 

- Århus Håndbold vil gerne spille med i toppen af ligaen, hvilket var et vigtigt parameter for mig. Jeg ser dette som et stort skridt videre i min udvikling, siger Tobias Møller i en pressemeddelelse og uddyber: 

- Jeg har høje forventninger til Århus Håndbold og deres trænerteam med Erik Veje i spidsen. Min drøm er at være med til at vinde et danmarksmesterskab. Sidste år fik jeg en bronzemedalje med GOG, men det kunne være fedt at komme helt til tops. 

Læs også Århus Håndbold henter målmand i Tyskland

Århus Håndbolds direktør, Jan Nielsen, glæder sig over forstærkningen.

- Tobias er i vores øjne en komplet fløjspiller, da han både har kompetencer i angrebet, forsvaret og kontraspillet. Det er specielt i kontraspillet, at Tobias er skarp, hvilket er en egenskab, han har tillagt sig i sin mangeårige opvækst i GOG. Vi får en ung spiller på 26 år, der samtidig har en del ligaerfaring på højt niveau, siger Jan Nielsen.