Aabech: For meget opmærksomhed i AGF

Kim Aabech er glad for at slippe af med meget af den opmærksomhed, der fulgte med tilværelsen i AGF

04:51

Da Kim Aabech 1. juli skiftede De Hvii'e ud med De Gule, sagde han samtidig farvel til masser af opmærksomhed fra både medier og fans. Og det passede egentlig den 33-årige offensivspiller ganske godt.

- Der var lidt for meget opmærksomhed i AGF, også når man gik rundt i byen og sådan, fortæller Aabech, der dog ikke dermed sagt lever en anonym tilværelse i Horsens.

- Jeg bliver genkendt de fleste steder, jeg tager hen. Så opmærksomheden er der stadigvæk, men det er klart, at der ikke er så meget fokus på Horsens, som der er på AGF fra mediernes side. 

Læs også God underholdning og mange mål: Horsens og Silkeborg delte

Kim Aabech kom med egne ord lidt skidt fra start hos oprykkerne. I starten spillede Bo Henriksen ham på venstrekanten, og her følte han sig ikke hjemme.

I 3-3-kampen mod Silkeborg startede Aabech så helt i front sammen med André Bjerregaard. Og det kvitterede han for ved at score kampens første mål.

- Jeg er kommet ind i to kampe og leverede fint. I den sidste kamp synes jeg også, jeg gjorde det godt. Så jeg synes, jeg er på vej frem, og det håber jeg også, at holdet kan se, siger den tidligere Lyngby- og FC Nordsjælland-spiller.

I videoen øverst på siden kan du se hele interviewet med Kim Aabech. 

02:58

Efter den medrivende 3-3 kamp mod Silkeborg i lørdags, var Kim Aabechs træner, Bo Henriksen, skuffet det ene point.

Luk video