AaB slukkede Silkeborgs pokaldrømme med storsejr

Det blev til endnu et stort nederlag i Aalborg for Silkeborg IF

Foto: Henning Bagger - Scanpix

Foto: Henning Bagger - Scanpix

Foto: Henning Bagger - Scanpix

1 af 3

Silkeborg IF skulle torsdag aften forsøge at kæmpe sig videre i DBU Pokalen i fodbold. Men midtjyderne kom på en svær opgave ude mod AaB, som få dage inden havde sendt østjyderne hjem med en gevaldig afklapsning på hele 0-3.

Og Silkeborg måtte igen tage fra Nordjylland med et stort nederlag. Denne gang blev det hele 0-5.

Det startede ellers meget lovende for Silkeborg, som i de første ti minutter virkede som et hold, der kunne spille op med AaB på dagen. Det skulle dog hurtigt vise sig at være for meget at håbe på for de medrejsende Silkeborg-fans. 

Læs også Helenius tilbage i Aalborg: Vi ramte ikke vores niveau

Efter 25 minutter kunne AaBs Rasmus Thellufsen bringe aalborgenserne foran med 1-0. Rasmus Thellufsen blev en plage for Silkeborg næsten hver gang, han havde bolden i løbet af kampen, og der skulle da også kun spilles yderligere 12 minutter, før Thellufsen igen var på pletten. 2-0 til AaB.

Ville videre i pokalen

2-0 var stillingen ved pausen, og Silkeborg-spillerne må have sat pris på ikke at skulle forsvare sig mod AaB og i særdeleshed Rasmus Thellufsen i et kvarters tid, for han fortsatte med sit storspil i anden halvleg.

  Foto: Henning Bagger - Scanpix

Silkeborg virkede ellers igen efter pausen som et hold, der gerne ville videre i pokalen og fik i de første minutter flere gange skubbet spillet op på AaB’s banehalvdel.

Men hvis de medrejsende fans havde troet, at et comeback var på vej, så tog de grueligt fejl.

Efter 52 minutter var Thellufsen nemlig på pletten igen, og med hans tredje scoring, et vaskeægte hattrick, slukkede han Silkeborgs pokaldrømme. 

Læs også Sillkeborg-træner afviser al snak om slutspil

Det skulle blive endnu værre for Silkeborg, inden kampen var slut. Indskiftede Edison Flores nåede også at gøre det til 4-0 til AaB. Det endelige søm i kisten blev sat i det 78. minut, da Thellufsen var på pletten for fjerde gang i kampen.

Opgøret endte således med en stor sejr til AaB på hele 5-0. Dermed er Silkeborg IF ude af DBU Pokalen og kan resten af foråret koncentere sig om Superligaen, hvor midtjyderne allerede på søndag tager imod Randers FC.

TV 2 | ØSTJYLLAND livebloggede torsdag aften fra kampen i Aalborg. Se livebloggen her. 

02:36

VIDEO: Silkeborg-cheftræner Peter Sørensen kigger fremad efter torsdagens exit fra pokalturneringen. Se et interview her.

Luk video