900 gram hash fundet på kirkegård: Godt sted at gemme det

Der er fundet 900 gram hash gemt i portioner rundt på Nordre Kirkegård i Horsens

Foto: Colourbox

Kirkegårdsleder på Nordre Kirkegård i Horsens, Jan Langmach Nielsen, er i øjeblikket ved at tage stilling til en sag, som han ikke har oplevet lignende før.

Der er nemlig blevet fundet 900 gram hash fordelt rundt på Nordre Kirkegård i Horsens.

- Det er ikke noget, vi har oplevet før. Ikke i de tre år, jeg har været der, siger Jan Langmach Nielsen til TV 2 | ØSTJYLLAND. 

Læs også Gravsten forsvinder: Der er rigtig god plads på kirkegårdene

Men i virkeligheden synes han, at kirkegården giver okay mening til formålet.

- Hvis man skal finde et sted at gemme sådan noget, og det skal være et grønt område i byen, er det jo oplagt. Der er mere ro og fred, end der er i byparken. På den måde er det ikke overraskende. Den ligger midt i byen og har en færdselsåre og en hovedakse, hvor der færdes mange, siger kirkegårdslederen. 

Læs også Filip genbruger gravsten: Vi tænker da over det, når vi fjerner bogstaver

Han fortæller, at netop fordi kirkegården bliver brugt som en trafikåre og næsten som en park, er det umuligt at holde styr på alle, der kommer og går.

- Alle er jo velkomne, og vi vil gerne, at så mange som muligt besøger kirkegården. Vi bruger den også lidt som park i overskudsarealerne. Hvis der er kommet nogen, der har bukket sig ned ved et gravsted for at gemme hash, så tænker vi jo ikke over det. Det bemærker vores gartner ikke, siger Jan Langmach Nielsen.