876 klar til fodboldlejr

Fodboldskoler skydes i gang

876 glade børn løber på banen sommeren over, når DGI Midtjyllands fodboldskoler lørdag 29. juni lukker dørene op til årets første fodboldskoler.

Traditionen tro er børnenes sommerferie fyldt med fodboldskoler i Midtjylland, og i år er ingen undtagelse. Ni foreninger afholder i løbet af sommeren fodboldskoler i samarbejde med DGI Midtjylland.

Derfor kan DGI Midtjylland i år foreløbigt byde 876 børn i Midtjylland velkommen til en håndfuld dage fyldt med fodbold og leg. Antallet af tilmeldte børn til sommerens fodboldskoler er en stigning i forhold til 2012, hvor der samlet var 742 børn på DGI Midtjyllands fodboldskoler i sommerferien.

- Vi er rigtig glade for, at så mange piger og drenge igen i år har valgt at bruge en uge af deres sommer ferie på vores fodboldskole. Vi glæder os rigtig meget til at give dem alle nogle sjove dage med fodbold i centrum, siger fodboldkonsulent ved DGI Midtjylland, René Vinther Olsen, og han fortsætter:

-Vi har brugt rigtig mange timer på at forberede dette års skoler i samarbejde med foreninger og trænere og er nu helt klar. Så nu glæder vi os bare rigtig meget til, at børnene løber på banen, siger han.

DGI's fodboldskoler er for piger og drenge mellem 4 og 15 år og afvikles hen over sommeren i skolernes sommerferie. For mere information www.dgi.dk/fodboldskoler