78-årig fik knytnæveslag

Slået efter uoverensstemmelse i trafikken

Foto: Colourbox

En 78-årig mand blev søndag formiddag tildelt adskillige knytnæveslag i ansigtet efter en uoverensstemmelse med en anden mand i trafikken.

Den 78-årige mand holdt stille ved et kryds på Østergade i Odder bag en anden bil, som i følge Østjyllands Politi først blinkede til den ene side, så til den anden:

- Den 78-årige mand vidste ikke, hvad han skulle gøre og valgte til sidst at køre udenom. Han kom så til at dytte af den anden bil, som så kørte frem i krydset, steg ud af bilen og gik standsede den 78-årige mand, forklarer politiassistent ved Østjyllands Politi, Marianne Morgen, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Manden bad ham rulle vinduet ned og greb fat i den 78-åriges tøj og tildelte ham flere knytnæveslag mod ansigtet.

- Det er en yderst hidsig reaktion, må man sige, lyder det fra Marianne Morgen.

Den 78-årige kom dog ikke noget alvorligt til:

- Hans briller er knækket, men han har ingen synlige skader, siger hun.

Gerningsmanden er ukendt, og Østjyllands Politi efterlyser nu vidner i sagen. Gerningsmanden beskrives som: dansk af udseende og dansktalende, 28-32 år, 195-205 cm. høj, kraftig bygget med lyst, kortklippet hår. Han var iført en lys kortærmet skjorte eller T-shirt.

Hvis man har oplysninger, der kan hjælpe Østjyllands Politi med at finde frem til gerningsmanden, kan man kontakte politiet på 114.