72-årig vandt 6 mio.: Vi sov ikke så meget de to første dage

En 72-årig kvinde fra Skanderborg Kommune kan nu kalde sig Lotto-millionær

Foto: Bax Lindhardt - Scanpix

6.100.061 kroner.

Så mange penge vandt en 72-årig kvinde fra Skanderborg forleden i Lotto.

- Man er helt fra snøvsen. Helt urolig i kroppen. Vi sov ikke så meget de to første dage. Vi vågnede hele tiden, siger den 72-årige i en pressemeddelelse fra Danske Spil.

Kvinden vil gerne fortælle om oplevelsen, men ønsker at være anonym. Derfor ønsker hun ikke andre oplysninger frem, end at hun er 72 år og fra Skanderborg Kommune.

Tjekkede op på tallene på tekst-tv
Vinderkuponen blev købt forrige lørdag, og faktisk gik der et par dage og en tur forbi tekst-tv, før hun var endelig klar over, at det var hende, der havde vundet millionerne.

Læs også 6 millioner vundet i Centerkiosken i Hørning

- Jeg står i skuret og er ved at finde pensler frem, da min mand kommer ud til mig. Det er dig, der har vundet, siger han. Sikke noget vrøvl, siger jeg. Han så helt elektrisk ud. Jeg kunne se på ham, at han mente det alvorligt, så jeg måtte hellere gå med ind og se efter, fortæller den nybagte millionær, som derfor tjekkede tallene på tekst-tv. 

Og den var god nok.

Læs også 21 mio. kr. savner ejer: Randrusianer er blevet millionær

- Det første, jeg gjorde, var at gemme kuponen, siger hun.

Har købt en bil
Selvom hun allerede har fået et forskud på millionerne, har familien endnu ikke fejret, at bankbogen er på vej til at blive seks millioner kroner rigere.

- Nej, ikke endnu da! Vi har ikke en gang været ude at spise, griner hun.

Men mon ikke der bliver plads i økonomien til en god middag eller to for hele familien. Den 72-årige vinder fortæller, at hun indtil videre har brugt pengene på en ny bil, at hun ser frem til at kunne forkæle børn og børnebørn lidt ekstra og gøre livet lettere for hende selv.

Den heldige vinderkupon er købt i Centerkiosken i Hørning.