71-årig mand sparket og bestjålet på tankstation

Politiet efterlyser vidner efter røveri på tankstation

Røveriet skete på denne OK-tankstation i Viby. Foto: Google Street View

Foto: Google Maps

1 af 2

Politiet leder efter en ukendt gerningsmand, efter at en 71-årig bilist i går, lørdag, blev udsat for et røveri i Viby i Aarhus.

Ifølge Østjyllands Politi ville den 71-årige mand tidligt om morgenen tanke brændstof på en OK-tankstation på Rosenhøj.

Manden var steget ud af bilen, da han opdagede, at han havde glemt sin pung. Da han gik tilbage for at hente pungen, kørte en anden bil op på siden af ham, hvorefter en maskeret mand steg ud.

Læs også Politiet efter skud mod 17-årig: Han er en helt almindelig mand

Efter en kort samtale åbnede gerningsmanden døren til den 71-åriges bil i passagersiden og sparkede ud efter ham. Den 71-årige blev ramt på sin højre hånd.

Den ukendte gerningsmand tog den 71-åriges tegnebog og forsvandt fra stedet. Han kørte formentlig i en Peugeot-stationcar.

- Episoden fandt sted ved 05-tiden tidligt lørdag morgen, siger vagtchef Stig Heidemann fra Østjyllands Politi til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Ved samme tankstation var der lidt senere lørdag morgen skyderi efter en 17-årig mand, der var på vej til arbejde. Også her beskriver offeret, at der var tale om en grå Peugeot stationcar.

Læs også Julefrokost gik galt: Sascha vågnede op med ble og i kørestol

Østjyllands Politi vil ikke på nuværende tidspunkt bekræfte, om der er tale om den samme bil og de samme gerningsmænd. Lørdag eftermiddag fandt Østjyllands Politi en udbrændt grå Peugeot stationcar på Lokesvej i Aabyhøj

Østjyllands Politi søger vidner, der har informationer i sagen. Du kan kontakte politiet på telefonnummer 114.