60 dages fængsel til Pop-Jon

Jon Gade Nørgaard - bedre kendt som Popstars-Jon - skal dog ikke ruske tremmer, idet dommen er betinget.

Det var en synligt lettet Jon Gade Nørgaard, som for få minutter siden forlod retten i Grenaa.

Den 18-årige - og knapt så funklende - stjerne blev idømt tres dages betinget fængsel, og dermed skal Jon Gade Nørgaard udelukkende ind og ruske tremmer, såfremt han begår ny kriminalitet inden for prøvetiden, som er et år.

TV 2 | ØSTJYLLAND var til stede under hele retssagen, og lige så lettet Jon Gade Nørgaard var efter domsafsigelsen, lige så brødetynget og utilpas virkede den unge østjyde under hele sagen.

- Jeg er utrolig ked af hele den her sag, især på min families vegne, fortalte den 18-årige musiker, da han, som det sidste inden domsafsigelsen, fik lov at udtale sig.

Retten fandt det altså ikke bevist, at der var tale om et groft, voldeligt overfald, da Jon Nørgaard efter en natlig privat fest, den 1. juli i år, påførte den jævnaldrende Kenneth Klitgaard en brækket næse og adskillige andre kvæstelser i ansigtet.

Hverken Jon eller hans manager, Simon Juncker fra Metronome, ville umiddelbart kommentere dommen. De besluttede dog på stedet, at den ikke skal ankes.

Anklageren, Grenaa politimester Jens Wacher, udbad sig derimod betænkningstid med henblik på en eventuel anke. Hvis anklageren vil anke kendelsen, skal det ske inden for 14 dage.