45 minutter giver glæde i Randers FC

Randers FC underpræsterede i 1. halvleg mod Sønderjyske. Efter pausen var cheftræner Ove Christensen dog tilfreds med indsatsen

Foto: Claus Fisker - Scanpix

1 af 2

1-1 mod Sønderjyske ændrede ikke det store i bunden for Randers FC.

Alligevel ser træner Ove Christensen optimistisk på fremtiden, selvom Randers' præstation var som nat og dag.

- Jeg er glad for, at vi sluttede sådan - i førerrollen og med optimisme. Med førerrollen mener jeg, at vi tog initiativet i anden halvleg, og spillerne viste en trodseffekt efter pausen og lagde nervøsiteten fra sig, siger Ove Christensen, der helst vil glemme første halvleg.

- Vi kan ikke bruge første halvleg til noget. Det er anden halvleg, som vi husker bedst fra kampen. Vi skabte mange chancer, og vores problem er ikke, at vi lukker for mange mål ind, men at vi scorer for lidt i forhold til det antal chancer, som vi skaber. Det har været et gennemgående problem i efteråret, siger Ove Christensen.

Han mener, at holdets præstation i anden halvleg retfærdiggør det ene point.

- Det er trods alt bedre end nul point, for det havde givet en dårlig fornemmelse at gå på ferie på, siger Ove Christensen.

Blandede følelser

Det er med blandede følelser, at midtbanespiller Kasper Lorentzen går på juleferie.

Efteråret har givet ham debut på landsholdet, men igen i år kæmper han med sit hold for at undgå nedrykning.

- Jeg har haft nogle personlige højdepunkter, og holdmæssigt begyndte vi godt, men kom så i en nedadgående kurve. Siden da har det været op og ned, og jeg ville da gerne have, at holdet lå bedre i ligaen, siger Kasper Lorentzen.