400.000 til kræftramte børn

Iværksættere sender mange penge videre

Det lille Aarhus-firma - Listen Louder - kunne forleden give foreningen Familier med Kræftramte Børn en stor pose penge.

Det sker efter en konkurrence, hvor syv forskellige firmaer dystede om, hvilket der på kun tre uger kunne indsamle flest penge til foreningen i et projekt kaldet Superinvester.

Og den konkurrence vandt iværksættervirksomheden fra Aarhus.

Ud af de i alt 900.000 kroner, som de syv firmaer fik indsamlet til sammen, stod direktør i Listen Louder, Jonathan Løw, og to ansatte for omkring de 400.000 kroner.

- Vi ville tænke anderledes, og derfor tog vi fat i vores netværk af kendte og mindre kendte personer. På den måde kunne vi lave auktioner med forskellige oplevelser, som personer og firmaer kunne byde på. Et firma købte for eksempel en kamp mod det danske kvindelandshold i håndbold, siger Jonathan Løw til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Kampen endte med at blive solgt for 35.000 kroner. Derudover kunne man for eksempel byde på en middag med Erik Clausen (skuespiller) eller Morten Østergaard (politiker Radikale Venstre)

- I stedet for at bede folk om donationer, ville vi gerne have, at de kunne få noget ud af det selv, siger Jonathan Løw.

De mange penge, som foreningen for Familier med Kræftramte Børn har modtaget, skal bruges til en rekreationscenter for kræftramte børn ved Silkeborg.