4.000 flasker gin med Mols-smag klar til at blive drukket

01:40

Iværksætter Søren Krarup Hansen er gået i gang med at producere gin på enebær fra Mols og Anholdt.

Der skal 8-10 enebær til en flaske gin. De første 4.000 flasker blev klar for tre uger siden

Gin.

Lavet på enebær fra Mols. 

Ginnen skal være med til at sælge området. Bryggeren af ginnen er nemlig født og opvokset på Mols.

- Det er en passion for mig, fordi det er mit sted. Jeg har boet her det meste af mit liv, siger Søren Krarup Hansen, der er direktør i Gin Heroes i Ebeltoft.

De første 4.000 flasker gin er klar til at blive drukket.

De første 4.000 flasker blev klar for tre uger siden. Halvdelen er lavet på enebær fra Mols. Den anden halvdel er lavet på enebær fra Anholdt. Dem skal han nu ud at sælge i butikker og restauranter.

Mols er eksotisk

- Folk har en tendens til, at de skal langt væk for at opleve noget, men Mols er meget eksotisk. Man kan få store oplevelser herude, siger Søren Krarup Hansen.

Til en flaske gin går der 8-10 enebær.

Til en flaske gin går der 8-10 enebær. 500 af flaskerne er allerede solgt til lokalområdet. Nu venter de større byer.

- Det er godt at sælge flaskerne, men det er også godt at være med til at formidle en historie om det her fantastiske sted, siger Søren Krarup Hansen.

Søren Krarup Hansen plukker enebær i Mols Bjerge efter aftale med Molslaboratoriet under Naturhistorisk Musem. 

I videoen øverst kan du se hele indslaget om Gin på enebær fra Mols.

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig