4 mod 40 i masseslagsmål

To grupper fra Bispehaven og Gellerup

Foto: Google Maps

Natten er ung, og det var den så sandelig også lørdag aften, da politiet allerede klokken 19, måtte rykke ud til uroligheder i Aarhus Vest.

Da politiet ankom til stedet ved Ryhavevej i Aarhus Vest var der store uroligheder. Der har formentligt udspillet sig et større slagsmål, og der var mange personer til stede, oplyser vagtchefen.

Politiet oplyser efter afhøringer i begge grupper, at en 35-årig mand skulle have stukket en 18 mand i underbenet - angiveligt med en kniv. Den 18-årige havde pådraget sig en 10 cm lang flænge, som var 1 cm dyb på grund af stikkeriet. 

- Vi ved, at det nok har været interne stridigheder, der har været skyld i det, siger vagtchef i Østjyllands Politi, Carsten Dahl.

Anonym kilde: Det passer ikke

Men ifølge en anonym kilde, der deltog i urolighederne, var der ikke tale om et knivstikkeri. Kilden tilhørte gruppen på de fire fra Brabrand, og han fortæller:

- Det hele startede med, at en af mine kammerater(red. 35-årige) sad og spiste i Bazar Hasle, hvor der var en, der provokerede ham. Pludselig havde ham den anden samlet en masse venner, og de var cirka 40, der løb efter min kammerat med knive. Han frygtede for sit liv og stak af i sin bil. Men han var bare uheldig at køre en ned, fordi de var så mange omkring ham, siger han til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Han fortæller også, at den flænge, som den 35-årige angiveligt skulle have forårsaget, kom til, da den 18-årig, som var fra Hasle-gruppen på de godt 40 mand, forsøgte at trænge ind ind Bazar Hasle.

- Han sparkede til ruden, og den gik i stykker. Det er derfor, han har den flænge i benet, siger kilden.

Den 35-årige mand blev anholdt af politiet og sigtet for kvalificeret vold.