29-årig mand anholdt efter påkørsel i Skanderborg

En 29-årig mand er sigtet for at have påkørt en 46-årig fodgænger

Sydøstjyllands Politi har søndag anholdt en 29-årig mand fra Djursland, som nu er sigtet for at have påkørt en 46-årig mand fra Aarhus søndag morgen i Skanderborg.

- Da patruljen nåede frem til uheldsstedet, mødte den tre personer. Deres navne blev noteret, men de sagde, at de ikke havde noget med færdselsuheldet at gøre, siger vagtchef Svend Pedersen fra Sydøstjyllands Politi til tv2oj.dk.

God hjælp fra vidner
Påkørslen skete klokken cirka 05.10 på Banegårdsvej, og efterfølgende gik politiet ud i offentligheden og efterlyste vidner til episoden. 

- I den forbindelse er der mange vidner, som har henvendt sig med oplysninger i sagen, og det har vist sig, at de tre personer, der var ved uheldsstedet, alle befandt sig i den bil, som påkørte den 46-årige, siger Svend Pedersen.

Alle tre personer har derfor været til afhøring hos politiet, og det har vist sig, at føreren af bilen er en 29-årig mand fra Djursland. Han har ifølge politiet erkendt det, og han er derfor sigtet i sagen. De to andre, som var passagerer, er ikke sigtet i sagen.

Den 46-årige mand pådrog sig ved ulykken brud på nogle knogler, men han er udenfor livsfare.

Foto: Google Maps