25-årig midtbaneslider rejser hjem til USA

Randers FC’s amerikanske midtbanespiller Perry Kitchen skifter til LA Galaxy

Perry Kitchen vender tilbage til USA. Foto: Henning Bagger

19 kampe for Randers FC nåede det at blive til, inden 25-årige Perry Kitchen nu har skrevet under på en kontrakt med det amerikanske fodbold LA Galaxy.

Læs også Gravgaard træder tilbage som adm. direktør i Randers FC

Amerikaneren skiftede i sommerpausen skotske Hearts ud med Randers FC på en fri transfer.

Vi har fået en sulten Nicolai Poulsen tilbage efter et succesfuldt lejeophold i Norge.

Michael Gravgaard, sportsdirektør, Randers

- Da vi hentede Perry i sommer, var det bestemt ikke planen, at han allerede skulle videre nu. Tingene har dog ikke udviklet sig i den retning, vi havde håbet inden sæsonen, og derfor har vi takket ja til et tilbud fra LA Galaxy, der nok er en af de mest attraktive klubber i USA, siger sportsdirektør for Randers Michael Gravgaard i en pressemeddelelse.

Perry Kitchen har fem landskampe på CV'et og udtalte i sommer, at han så Randers FC som et springbræt, og at han havde ambitioner om at komme videre til en af de fem store europæiske ligaer.

Comeback i Randers

Mens Kitchen er fortid er Randers FC, gør en anden midtbanespiller comeback i Randers.

Bysbarnet Nicolai Poulsen vender således tilbage efter et ophold i norske Sarpsborg, hvor han var med til at hente bronzemedaljer i ligaen og sølvmedaljer i pokalturneringen.

- Vi har fået en sulten Nicolai Poulsen tilbage efter et succesfuldt lejeophold i Norge, og samtidig skal der også bygges yderligere på Frederik Lauenborg, som i efteråret fik vist, at han har niveau til Superliga-bold og har et stort udviklingspotentiale, lyder det fra Michael Gravgaard.